FORMULAR DE COMANDA REFAN ROMANIA ptr PERSOANE FIZICEApasati ( CLICK )  AICI pentru COMANDA RAPIDA la REFAN ROMANIA.
FARA OBLIGATII !


Nu aveti nici un fel de obligatie de performanta personala, nu sunt constrangeri in ceea ce priveste numarul de comenzi lunare, nu sunteti obligat sa aduceti un numar de membri noi in reteaua de distributie.

PENTRU  PERSOANELE  JURIDICE,  FIRMA  IMPORTATOARE  ACORDA  TOATE  ACTELE  IMPUSE  DE  LEGE,  NECESARE  COMERCIALIZARII  PRODUSELOR  REFAN  IN  MAGAZINE:
  • CERTIFICAT  DE  PRODUCATOR
  • CERTIFICAT  DE  CALITATE
  • CERTIFICAT  DE  GARANTIE

Firmele care doresc sa comercializeze parfumuri Refan in Varianta VRAC, pot opta pentru apa de parfum Refan in Flacon de 250 ml.

COLETELE REFAN ROMANIA ce corespund comenzilor CORECTE si COMPLETE, plasate pana la ora 14.00, in conditiile in care pot fi Ambalate - Facturate si trecute in Borderoul de Curier la timp, pana la ora 15.30, pleaca la ora 16.10 de la noi din CRAIOVA, zilnic, de luni pana vineri, catre clientii si colaboratorii nostri din tara.


si

Linkul extern se deschide într-o filă sau fereastră nouă  << CLICK AICI >> ptr TABEL CENTRALIZATOR STOCURI Cosmetice


La plasarea comenzii folosind Formularul din partea de sus a paginii,

Va Rugam grupati codurile, Exemplu:


50 ml: 203 X 1 buc, 236 X 2 buc, ...

20 ml :  187 X 1 buc, 226 X 4 buc, ....

250 ml :  203 X 2 buc, 219 X 5 buc, ....


 Cheltuielile de livrare prin CURIER RAPID :

 

  •  pentru comenzile pana la 100 ron, taxele de livrare sunt de 24 lei:

  •  pentru comenzile cuprinse intre 100 - 300 ron, taxele de livrare sunt de 12 lei ;

  •  pentru comenzile mai mari de 300 ron, taxele de livrare sunt suportate de firma (TRANSPORT GRATUIT).

 

OBS:

Livrarea prin CURIER RAPID se face in aprox  24 ore din momentul plasarii comenzii.

Livrarea prin Sameday Courier se face in 24 - 48 ore.

Coletele se platesc RAMBURS (pe loc) in momentul livrarii.


Securitatea Datelor Personale:
MAD COMPUTERS SRL cu sediul social in Mun. Craiova, Str. G-ral DRAGALINA, nr. 31, Ap. 2, CRAIOVA, Jud. Dolj, este Inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J 16/553 /19.06.2012; C.U.I. 14705168, date de contact : e-mail creditmad@yahoo.com
DPO - Responsabilul cu protectia datelor cu caracter persona  la nivelul MAD COMPUTERS SRL este ENM CONSULTING 2017 SRL CRAIOVA cu urmatoarele date de contact: e-mail nicolae196352@yahoo.com
Conform cerintelor Regulamentului (UE) nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, MAD COMPUTERS SRL, in calitate de operator, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Scopul colectarii datelor este: furnizarea bunurilor, produselor si/sau serviciilor. Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare furnizarii bunurilor, produselor si/sau serviciilor solicitate de dumneavoastra. Refuzul dvs. determina imposibilitatea incheierii unui contract de furnizare bunuri, produse si/sau servicii, precum si faptul ca nu puteti beneficia de avantajele si beneficile acordate de MAD COMPUTERS SRL.
Datele furnizate sunt confidentiale si nu vor fi divulgate unei terte parti. Prelucrarea datelor cu caracter personal se va face de catre MAD COMPUTERS SRL in conformitate cu dispozitiile Regulamentului (UE) nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Datele furnizate vor fi stocate pe perioada cat sunteti clientul societatii. MAD COMPUTERS SRL va asigura drepturile de informare si acces, rectificare si stergere, restrictionarea prelucrarii, portabilitatea datelor, opozitie si dreptul de a nu fi supus unui proces decizional automat asupra datelor personale, aceste drepturi putand fi exercitate in conformitate cu dispozitiile art. 15-22 din Regulamentul (UE) nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la societatea MAD COMPUTERS SRL, in atentia departamentului juridic.
De asemenea va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil la e-mail creditmad@yahoo.com


Linkul extern se deschide într-o filă sau fereastră nouă