Cheltuielile de livrare prin Curier Rapid / Posta Romana :


 

  •  pentru comenzile pana la 100 ron, taxele de livrare sunt de 24 lei (TVA inclus);

  •  pentru comenzile cuprinse intre 100 - 300 ron, taxele de livrare sunt de 12 lei (TVA inclus);

  •  pentru comenzile mai mari de 300 ron, taxele de livrare sunt suportate de firma (TRANSPORT GRATUIT).

 

OBS:

Livrarea prin CURIER RAPID se face in aprox  24 ore din momentul plasarii comenzii.

Livrarea prin Posta Romana se face in 48 - 72 ore.

Coletele se platesc RAMBURS (pe loc) in momentul livrarii.


 

COLETELE REFAN ROMANIA ce corespund comenzilor CORECTE si COMPLETE, plasate pana la ora 12.00, in conditiile in care pot fi Ambalate - Facturate si trecute in Borderoul de Curier - Posta Romana la timp, pana la ora 14.00, pleaca la ora 15.10 de la noi din CRAIOVA, zilnic, de luni pana vineri, catre clientii si colaboratorii nostri din tara.
TELEFOANELE de contact CARGUS CURIER:


Telefon CONTACT = 021.9282 - Colete expediate catre alte localitati in afara de BUCURESTI


Telefon CONTACT = 021.9330 - Colete expediate catre BUCURESTI
Anunt nr: 1407 din data 14.05.2020 orele 15:05:13


  • Incepand cu data de 18.05.2020 vom relua livrarea coletelelor si prin Posta Romana. Coletele vor fi depuse la Oficiul Postal din Craiova pentru a fi expediate, de doua ori pe saptamana, in zilele de Luni si Miercuri.

Livrarea coletelor de catre Posta Romana catre clientii REFAN ROMANIA, conform contractului, urmand a se face in 2 zile lucratoare de la data depunerii coletelor la Oficiul Postal.


  • Programul de expediere al Coletelor prin Cargus ramane nemodificat: coletele vor pleca zilnic la ora 15.10 din Craiova, de luni pana vineri in zilele lucratoare si vor fi livrate cu aproximatie in prima zi lucratoare dupa expedierea coletului din Craiova (cel mai tarziu in a 2-a zi lucratoare, dupa expedierea lor din Depozitul Central REFAN ROMANIA din Craiova)POLITICA DE RETUR


Conform OG 34/2014 ( Linkul extern se deschide într-o filă sau fereastră nouăhttp://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf) . Clientul poate solicita retur fara justificare in termen de 14 zile de la primirea produsului.


Solicitarile de retur se notifica pe adresa de e-mail a Vanzatorului sau pe numarul de telefon, afisate pe Factura Fiscala ce insoteste produsele, in colet.


Cheltuielile aferente returnarii Produselor vor fi suportate de catre Cumparator.


Vanzatorul va inapoia contravaloarea Produsului in termen de 14 zile de la data denuntarii Contractului de catre Client, dar nu inainte de a intra in posesia bunurilor.


Rambursarea se va face prin transfer in contul bancar trimis de Cumparator.


In orice situatie de returnare a Produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de conformitate, etc).


Clientul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora (lipsa sau deteriorarea ambalajului, starea produsului, etc).


Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, ciobiri, zgarieturi, urme de folosire si/sau modificarea continutului si nu mai pot fi aduse la starea de nou a produsului. Nu se accepta pentru returnare nici produsele sigilate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de catre Cumparator.


Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzul returului.


Pentru orice detalii sau informatii suplimentare privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati.